Goda Biskvier som är LCHF med lite sötning i.
Ingredienser: (15-20 st) Mandelbottnar:
Smörkräm:
|
Gör så här:
- Vispa ihop allt med en handvisp och klicka /spritsa ut på bakplåtspapper.
- In i ugnen på 175 grader tills fin färg ca 10-15 min. Låt svalna.
- Vispa ihop alla ingredienserna till slät smörkräm.
- Fördela smörkrämen på mandelbottnarna och ställ i frysen för att kallna.
- Smält 70% eller 85% Lindt-choklad i vattenbad.
- Doppa biskvierna i chokladen och åter till frysen.
De tinar snabbt när man plockar fram dem. Mums!
Näringsberäkning: | |||||
Energi | Protein | Fett | Kolhydr. | Fibrer | |
Totalt | 2746 kcal | 207 kcal | 2481 kcal | 49 kcal | 9 kcal |
i gram | 51 g | 281 g | 12 g | 5 g | |
i E% | 8% | 90% | 2% | 0% | |
Per portion | Netto KH | 0,5 g | 183 kcal |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar