lördag 24 januari 2015

Biskvier LCHF 2015

Goda Biskvier som är LCHF med lite sötning i. 






Ingredienser: (15-20 st)

Mandelbottnar:
  • 3 dl mandelmjöl
  • 3 msk vispgrädde
  • 2 msk sukrin melis
  • 3 äggvitor 
Smörkräm: 
  • 200 g mjukt smör
  • 4 tsk kakao
  • 3 msk sukrin melis
  • 1 tsk (osockrad) vaniljpulver
  • 2 äggulor

Gör så här:
  1. Vispa ihop allt med en handvisp och klicka /spritsa ut på bakplåtspapper.
  2. In i ugnen på 175 grader tills fin färg ca 10-15 min. Låt svalna.
  3. Vispa ihop alla ingredienserna till slät smörkräm.
  4. Fördela smörkrämen på mandelbottnarna och ställ i frysen för att kallna.
  5. Smält 70% eller 85% Lindt-choklad i vattenbad.
  6. Doppa biskvierna i chokladen och åter till frysen. 
 De tinar snabbt när man plockar fram dem. Mums!



Näringsberäkning:
Energi Protein Fett Kolhydr. Fibrer
Totalt 2746 kcal 207 kcal 2481 kcal 49 kcal 9 kcal
i gram 51 g 281 g 12 g 5 g
i E% 8% 90% 2% 0%
Per portion Netto KH 0,5 g 183 kcal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar