lördag 16 februari 2013

Ett gott Påbonäs bröd (LCHF)

Ett riktigt gott och nyttigt bröd för oss som kör LCHF! Använd som det är, rosta, varm macka eller som en smörgåstårta. Skär lite tunnare skivor än för vanligt bröd, ca 7 mm. Förvara brödet svalt.



Ingredienser: (Ca 15 skivor)
10 mellanstora ägg
50 g smält smör
1,5 dl kokosmjöl
1½ tsk bakpulver
1 tsk salt
Sesamfrön
Vallmofrö



Gör så här:
  1. Sätt på ugnen på 175 grader. 
  2. Vispa äggen pösigt och vispa ner det smälta smöret. 
  3. Rör ner kokosmjöl, bakpulver och salt.
  4. Häll i en aluminiumform klädd med bakpapper.
  5. Toppa med sesam och vallmöfrö.
  6. Grädda i 40 minuter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar