fredag 1 februari 2013

Kyckling med Haricots vertsblandning (LCHF)

En snabb och lättlagad middagsrätt. Vill du lyxa till det så servera med en gratinerad tomathalva.





Ingredienser: (4 pers)
800 gram kycklingfilé
1 hönsbuljongtärning
Svartpeppar nymalen
Salt
Smör till stekning

Haricots verts blandning
0,3 kg Haricots verts
0,3 kg broccoli
2 dl frusna champinjoner
1 gul lök
4 vitöksklyftor
Svartpeppar
Salt
Smör till stekning


En sats av vår egen Tomatsås


Gör så här:
  1. Börja med att göra tomatsåsen som sedan får stå på svag värme.
  2. Skär sönder kycklingfilerna i bitar och bryn runt om i smör. Lägg i en hönsbuljongtärning medan köttsaften är kvar i pannan. Salta och peppra efter smak.
  3. Skiva den gula löken och bryn i smör i en annan panna ihop med haricots verts, broccoli och skivade champinjoner.
  4. Lägg upp rykande varmt på en tallrik och servera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar