En snabb och lättlagad middagsrätt. Vill du lyxa till det så servera med en gratinerad tomathalva.
Ingredienser: (4 pers)
800 gram kycklingfilé 1 hönsbuljongtärning Svartpeppar nymalen Salt Smör till stekning Haricots verts blandning 0,3 kg Haricots verts 0,3 kg broccoli 2 dl frusna champinjoner 1 gul lök 4 vitöksklyftor Svartpeppar Salt Smör till stekning En sats av vår egen Tomatsås |
Gör så här:
- Börja med att göra tomatsåsen som sedan får stå på svag värme.
- Skär sönder kycklingfilerna i bitar och bryn runt om i smör. Lägg i en hönsbuljongtärning medan köttsaften är kvar i pannan. Salta och peppra efter smak.
- Skiva den gula löken och bryn i smör i en annan panna ihop med haricots verts, broccoli och skivade champinjoner.
- Lägg upp rykande varmt på en tallrik och servera.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar