fredag 1 februari 2013

Bacon och Haricots verts blandning

En enkel brunch som man står sig på. Flera av råvarorna kan du ta ur frysen. Saknar man något går det alltid att variera rätten.




Ingredienser: (2 pers)
1 pkt bacon ca 140 g
1 gul lökar
2 dl haricots verts
1 hyvlad morot
2 dl hyvlad vitkål
1 dl frusna champinjoner
½ dl pinjenötter
Smör till stekning
Sesamolja
2 avokado
2 klickar philadelphia ost


Gör så här:
  1. Skär bacon i små bitar och knaperstek i smör.
  2. Skiva löken fint och lägg i pannan ihop med haricots verts, vitkål, morot, champinjoner och pinjenötter.
  3. Stek till fin färg och skvätt över lite sesamolja i slutet av stekningen.
  4. Servera med avokado och en klick philadelphia ost

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar