måndag 28 januari 2013

Biff a la Minute


Biff a la minute med Påbonäs egen Béarnaise sauce. Snabbt och enkelt till lunch eller middag. Naturligtvis helt GI och LCHF.


Ingredienser: (4 pers)
1 sats av Påbonäs egen Béarnaise sauce.
4 st biff av nötkött ca 125 g var.
500 g haricovert
1 vitlöksklyfta
2 stora tomater
4 stora salladsblad
salt
svartpeppar
Smör till stekning












Gör så här:
  1. Skär upp biffarna och krydda med salt och svartpeppar. Låt vila i rumstemperatur
  2. Börja sedan med att göra Bean efter vårt recept
  3. Stek haricovertsen så att de får färg. Krydda med salt och en pressad vitlöksklyfta.
  4. Halvera tomaterna och krydda med salt och grovmalen svartpeppar. Sänk värmen på haricovertsen och lägg i tomaterna med skär snittet neråt och låt puttra.
  5. Hetta upp smör och stek biffarna efter egen smak. Max några minuter på var sida för rosa färg.
  6. Lägg ett salladsblad på en tallrik och lägg upp tomater, haricoverts och kött. Toppa sist med vår Bea.
  7. Ät och njut medan det är rykande varmt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar