Biff a la minute med Påbonäs egen Béarnaise sauce. Snabbt och enkelt till lunch eller middag. Naturligtvis helt GI och LCHF.
Ingredienser: (4 pers)
1 sats av Påbonäs egen Béarnaise sauce. 4 st biff av nötkött ca 125 g var. 500 g haricovert 1 vitlöksklyfta 2 stora tomater 4 stora salladsblad salt svartpeppar Smör till stekning |
Gör så här:
- Skär upp biffarna och krydda med salt och svartpeppar. Låt vila i rumstemperatur
- Börja sedan med att göra Bean efter vårt recept
- Stek haricovertsen så att de får färg. Krydda med salt och en pressad vitlöksklyfta.
- Halvera tomaterna och krydda med salt och grovmalen svartpeppar. Sänk värmen på haricovertsen och lägg i tomaterna med skär snittet neråt och låt puttra.
- Hetta upp smör och stek biffarna efter egen smak. Max några minuter på var sida för rosa färg.
- Lägg ett salladsblad på en tallrik och lägg upp tomater, haricoverts och kött. Toppa sist med vår Bea.
- Ät och njut medan det är rykande varmt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar