Ett gott och nyttigt LCHF bröd. Till frukost eller som tillbehör till soppor
Ingredienser:
12 skivor
0,5 dl sesamfrön
1 dl rostade solroskärnor 1/2 dl pofiber 2 msk linfrön 1 dl riven lagrad ost 4 ägg 2 tsk fiberhusk 1/2 tsk salt 1 tsk bakpulver |
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Rosta solroskärnorna i het panna. Mal sesamfrön och solroskärnor i en mixer eller blender. Vispa äggen riktigt pösiga och blanda under tiden övriga ingredienser. Blanda sedan ner fröer och osten i äggen och låt stå en stund. Häll i liten bakpappersklädd form och toppa med solroskärnor. Grädda i ca 20 minuter.
Sätt ugnen på 200 grader. Rosta solroskärnorna i het panna. Mal sesamfrön och solroskärnor i en mixer eller blender. Vispa äggen riktigt pösiga och blanda under tiden övriga ingredienser. Blanda sedan ner fröer och osten i äggen och låt stå en stund. Häll i liten bakpappersklädd form och toppa med solroskärnor. Grädda i ca 20 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar